Hjem ::  Privacy Notice

Privacy Notice

Into
 Vi behandler alle personlige oplysninger fortroligt (selvom vi forbeholder os retten til at videregive disse oplysninger i de omstændigheder, jf. nedenfor). Vi vil holde det på en sikker server, og er fuldt kompatibel med alle gældende britiske databeskyttelse og forbrugerlovgivning fra tid til anden er i kraft.

Into Når du handler på denne hjemmeside, vil vi bede dig om at indtaste og indsamle personlige oplysninger fra dig, såsom dit navn, e-mail-adresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, telefonnummer, produktvalg, kreditkort eller andre betalingsoplysninger og et password. Vi kan også indsamle og vores tredjeparts udbydere af reklamer og indhold kan indsamle oplysninger om, hvor du er på internettet (f.eks kilde URL, IP-adresse, domæne type, såsom. Co.uk. E Com), Den browser type, landet og områdenummer, hvor computeren er placeret, de sider af vores hjemmeside, som blev set i løbet af dit besøg, de reklamer, du klikkede på, og eventuelle søgetermer, du har indtastet på vores hjemmeside (" , User Information "). Vi kan indsamle disse oplysninger, selvom du ikke registrere dig hos os.

Into Du skal være opmærksom på, at dette site bliver overvåget, og kan indsamle oplysninger om dit besøg, som vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af ​​vores service.

Into Det bekræftes, at de personlige oplysninger, du giver os (eller som er tilgængelig på offentlige registre), og enhver bruger oplysninger, som vi kan identificere, finder sted i overensstemmelse med registreringen, vi har med kontoret for Kommissær Date. Vi bruger dine oplysninger kun til følgende formål:
 * Behandling dine ordrer;
 * Til statistiske formål, eller en undersøgelse for at forbedre dette websted og dets tjenester
 * At tjene hjemmesidens indhold og reklamer til dig;
 * At administrere dette websted;
 * Hvis du samtykke til at underrette dig om produkter eller særlige tilbud, som kan være af interesse for dig.

Into Du accepterer, at du ikke indvendinger til at kontakte os for nogen af ​​de ovennævnte formål enten ved telefon, e-mail eller skriftligt, og det bekræftes, at og ikke overveje en af ​​disse som en krænkelse af en dine rettigheder i henhold til databeskyttelse inden for elektronisk kommunikation (EF-direktiv) Regulations 2003.

Into Når du opretter en købmand konto mens bestilling online vil du få mulighed for at modtage information via post, e-mail eller telefon, om produkter, kampagner eller specialtilbud, som vi mener kan være af interesse for dig. Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet til sådanne formål, sikre, at du kryds, som du går igennem registreringsprocessen.

Into træffe rimelige foranstaltninger for at opretholde sikkerheden af ​​personlige oplysninger, vi indsamler, herunder begrænse antallet af mennesker, der har fysisk adgang til vores databaseservere, samt installering af elektroniske sikkerhedssystemer, der beskytter mod uautoriseret adgang . Dog kan nogen overførsel af data over internettet garanteres at være helt sikker. Som et resultat, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af ​​nogen information, du sender til os, så du gør det på egen risiko.

Into kræver, at alle sådanne tredjeparter til at behandle dine personlige oplysninger som fuldt og fuldt ud at overholde alle relevante britiske databeskyttelse og forbrugerlovgivning fra tid til anden er i kraft. Vi frigiver ikke personlige oplysninger til enhver virksomhed uden for listen eller til markedsføring.

Into Du skal være opmærksom på, at hvis vi bliver bedt om af politiet eller andre regulerende eller statslig myndighed undersøger formodede ulovlige aktiviteter til at give dine personlige oplysninger og / eller bruger information, har vi ret til at gøre det.

Into Når du indtaster nogen af ​​vores konkurrencer eller lodtrækninger, giver dig dit navn, e-mail-adresse og postadresse. Hvis du vinder, vil vi sende præmien til den angivne adresse og give dig besked via e-mail. Når du indtaster en konkurrence eller tegne, er du også inkluderet i vores nyhedsbrev for at modtage meddelelse om kampagner, tilbud og nye tilføjelser til hjemmesiden. Du kan afmelde fra listen efter nyheder afmelde instruktionerne i alle modtagne e-mail.

Into bruger cookies til at holde styr på din nuværende shopping session til at personliggøre din oplevelse, og så du kan hente din indkøbskurv til enhver tid - hvis du ikke accepterer cookies, vil være i stand til at bruge denne hjemmeside Into venligst tjek tilbage ofte for at se nogen opdateringer eller ændringer til vores privacy policy. Spørgsmål vedrørende denne politik skal rettes til.